Cel szkolenia: Przedstawienie podstawowej wiedzy i interpretacji wymagań normy ISO 22000, realizowane metodą wykładów i dyskusji
Profil uczestnika: Każda osoba zainteresowana tematyką systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności
Program szkolenia:
Dokumenty po szkoleniu: zaświadczenie o udziale w szkoleniu
Cel szkolenia: Omówienie wymagania i przekazanie praktycznych umiejętności dla realizacji wymagań normy ISO 22000, realizowane metodą wykładów, dyskusji i ćwiczeń realizowanych w grupach.
Profil uczestnika:
Osoby wdrażające, zarządzające i doskonalące system zarządzania bezpieczeństwem żywności, Pełnomocnicy zespołu ds. bezpieczeństwa żywności ( przewodniczący zespołu HACCP), pracownicy działu jakości, członkowie zespołu ds. bezpieczeństwa żywności (zespołu HACCP), kierownictwo każdego szczebla, audytorzy i kandydaci na audytorów oraz osoby zarządzające programem audytów wewnętrznych.
Program szkolenia:
Dokument po szkoleniu: Certyfikat jednostki certyfikującej Global Cert dla osób z pozytywnym wynikiem egzaminu. Zaświadczenie o udziale w szkoleniu dla osób nieprzystępujących do egzaminu.
Wszystkie informacje o organizowanych przez nas szkoleniach w ramach akademii Global Cert.
Szkolimy za pomocą aplikacji Microsoft TEAMS.
UWAGA Dla szkoleń online
Szkolimy za pomocą aplikacji Microsoft TEAMS. Szczegółowe informacje o platformie w regulaminie.
Szkolenia stanowią jeden ze sposobów realizacji celów dla doskonalenia prowadzonej działalności. Wychodząc naprzeciw oczekiwaniom firm, pragniemy przedstawić ofertę szkoleniową Global Cert w zakresie zagadnień powiązanych z bezpieczeństwem żywności i pokrewnymi.
Polityki kadrowe w Organizacjach najczęściej przewidują możliwość zgłoszenia potrzeb szkoleniowych, a przekazane pomysły stanowią podstawę do określenia planu doskonalenia pracowników. Co zrobić, jeżeli takie potrzeby nie zostały zgłoszone, kiedy nie identyfikujemy zmian wymagających szkolenia? Chętnie pomożemy, zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą szkoleń otwartych i dedykowanych.
Szkolenia otwarte znajdą Państwo na naszej stronie, z pełną informacją o terminach, cenach i opisem programu. Oferta standardowych szkoleń otwartych dla wyrobów medycznych, realizowanych online:
Proponujemy też inne tematy szkoleń, realizowane w ramach szkoleń dedykowanych i warsztatów gdzie zarówno cena jak i termin są uzgadniane indywidualnie z Klientem. Szkolenia dedykowane i warsztaty mogą również być realizowane w siedzibie zamawiającego. Tematyka szkoleń dla bezpieczeństwa żywności obejmuje między innymi: