Cel szkolenia: Przedstawienie podstawowej wiedzy i interpretacji wymagań normy ISO 22000, realizowane metodą wykładów i dyskusji
Profil uczestnika: Każda osoba zainteresowana tematyką systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności
Program szkolenia:
Dokumenty po szkoleniu: zaświadczenie o udziale w szkoleniu
Cel szkolenia: Omówienie wymagania i przekazanie praktycznych umiejętności dla realizacji wymagań normy ISO 22000, realizowane metodą wykładów, dyskusji i ćwiczeń realizowanych w grupach.
Profil uczestnika:
Osoby wdrażające, zarządzające i doskonalące system zarządzania bezpieczeństwem żywności, Pełnomocnicy zespołu ds. bezpieczeństwa żywności ( przewodniczący zespołu HACCP), pracownicy działu jakości, członkowie zespołu ds. bezpieczeństwa żywności (zespołu HACCP), kierownictwo każdego szczebla, audytorzy i kandydaci na audytorów oraz osoby zarządzające programem audytów wewnętrznych.
Program szkolenia:
Dokument po szkoleniu: Certyfikat jednostki certyfikującej Global Cert dla osób z pozytywnym wynikiem egzaminu. Zaświadczenie o udziale w szkoleniu dla osób nieprzystępujących do egzaminu.
Wszystkie informacje o organizowanych przez nas szkoleniach w ramach akademii Global Cert.
Szkolimy za pomocą aplikacji Microsoft TEAMS.