Cel szkolenia: Omówienie wymagania i przekazanie praktycznych umiejętności dla realizacji i auditowania wymagań normy IFS Food lub BRC Food Safety lub BRC Storage and Distribution, realizowane metodą wykładów, dyskusji i ćwiczeń realizowanych w grupach.
Profil uczestnika: Osoby wdrażające, zarządzające i doskonalące system zarządzania bezpieczeństwem żywności, Pełnomocnicy zespołu ds. bezpieczeństwa żywności, pracownicy działu jakości, członkowie zespołu ds. bezpieczeństwa żywności (zespołu HACCP), Auditorzy i kandydaci na auditorów wewnętrznych osoby zarządzające programem auditów wewnętrznych IFS Food lub BRC Food Safety lub BRC Storage and Distribution, kierownictwo każdego szczebla.
Program szkolenia:
*Szkolenie 2 dniowe realizowane jest dla aktualnego wydania wybranego standardu. Jeżeli jesteś zainteresowany szkoleniem ze wszystkich standardów w jednym terminie, skontaktuj się z nami, Poznajmy się!
Dokumenty po szkoleniu: Certyfikat jednostki certyfikującej Global Cert dla osób z pozytywnym wynikiem egzaminu, zaświadczenie dla osób podchodzących do egzaminu.
Wszystkie informacje o organizowanych przez nas szkoleniach w ramach akademii Global Cert.